Vanliga frågor

Vilka typer av projekt arbetar vi med?

Våra kunder är Företag, Fastighetsbolag, Försäkringsbolag eller Privatkunder. För våra kunder är vi ofta, men inte alltid, helhetsentreprenörer vilket innebär att vi tar hand om hela projektet inklusive kontakt med alla underleverantörer.

Vad är viktigt för oss?

För oss är det viktigt att skapa personliga, vackra och funktionella hem eller miljöer för våra kunder. Det är viktigt att våra kunder blir nöjda och att byggnationen går så enkelt som möjligt. Du som kund ska kunna luta dig tillbaka och lita på att vi sköter allt enligt vår gemensamma plan.

När bör du kontakta oss?

Kontakta oss när du har en tanke om byggnationen – det är viktigt att vi kommer in i ett tidigt stadie så vi kan guida dig med vår gedigna kompetens. I ett tidigt stadie kan vi hjälpa till med råd kring bygglovsritningar och bygglovsansökan. Tänk på att det tar tid att ansöka om bygglov (beräkna 6 mån).

Hur lång tid tar bygget?

Lika självklar som frågan är, lika svår är den att svara på generellt. Det beror naturligtvis på arbetets omfattning. Men tidsplanen är lika viktig för oss som för dig. När vi har gått igenom ditt projekt lägger vi upp en tidsplan som vi går igenom tillsammans så att du får en klar uppfattning om hur lång tid arbetet beräknas ta.

Vad kostar det?

Det beror naturligtvis på byggnationens omfattning. Innan vi börjar kommer du att få en tydlig prisbild på uppdraget. Antingen kör vi med ett fast pris eller mot löpande räkning där du får en tydlig faktura på vad vi har utfört. Vi följer Konsumentverkets rekommendationer om avtal för hantverkare och konsument.