Välkommen till Gert Johanssons Byggservice

Vill du ha hjälp med ett nybygge, en tillbyggnad, ombyggnad och renovering eller få en försäkringsskada åtgärdad har du hittat rätt. Det är precis vad vi jobbar med här på Gert Johanssons Byggservice.

Om oss

Vi skulle vilja beskriva oss som ett lagom stort familjeföretag med fötterna på jorden. Det betyder att vi är tillräckligt stora för att ta oss an större uppdrag för företag och kommun men tillräckligt små för att komma ihåg hur det är att bygga som privatperson. Vi möter alla våra kunder med gedigen erfarenhet, fräscha kunskaper och tar tag i våra uppdrag på ett realistiskt sätt. Tydlig kommunikation är inte bara ett begrepp för oss – vi är noga med att du vet vad som händer, när det händer och vad det kostar. När något oförutsett händer under bygget – det gör det alltid – tittar vi på de nya förutsättningarna och löser det i samråd med kunden.

Förtroende förtjänar vi genom ärlighet och kompetens.

Vår historia

Efter att ha jobbat på olika byggfirmor med bl.a. ansvar för att starta upp och driva en serviceavdelning för renovering, startade Gert eget 1989. Verksamheten växte snabbt och idag har vi 11 snickare och 3 på kontoret i Kareby strax utanför Kungälv. När vi får en helhetsentreprenad växer styrkan med inlånade snickare och andra yrkesgrupper.

Kontakta oss

Många av våra uppdrag finns i Kungälv med omnejd (t.ex. Ale, Nödinge) men vi arbetar även i Göteborg, Stenungsund och på Tjörn/Orust.

Som privatperson kan det vara många frågor innan man känner sig mogen att ta ett beslut. Varför inte ringa till oss så kanske vi kan räta ut några frågetecken? Så att du kan få komma igång med ditt projekt!

KONTAKTA OSS