Mer plats med altan och uterum, Kungälv

Den stora villan i Kungälv har fått nya funktionerr med en härlig stor altan som täcker två sidor av huset. En trappa upp till atlanen gör det lätt att nå den utifrån. Det isolerade uterummet har lärkgolv och panelat innertak och ger både mer plats och möjlighet att njuta av utekänslan långt in på hösten. Stilen ifrån huset har bibehållits genom ett vackert zinkbelagd plåttak. Förutom snickeriarbete har projektet även innefattat markarbete och el.

Bra samtal har resulterat i personliga, funktionella lösingar

Inför ett så här stort projekt är man naturligtvis lite ängslig och fundersam men det har känts bra hela vägen. Snickarna har känsla för huset och är tillmötesgående. Det har varit tusentals detaljer att lösa längs vägen eftersom jag inte har haft ritningar på allt. Men snickarna har varit bra på att fråga och att hålla mig informerad så vi har kunnat hitta lösningar som fungerar och känns bra. En del detaljer är fantastiska, som den lilla dörren mellan takkupan och rummet intill. Även om jag har bott på en byggarbetsplats har det gott bra eftersom det har varit trevligt att ha snickarna här och vi har kommit gott överens.

Lotten Zetterström, Marstrand

Related Projects
KONTAKTA OSS